Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Atac armat în SUA: patru persoane au murit. Atacatorul purta o vestă antiglonţ şi avea asupra sa o mitralieră

Patru oameni au murit după ce un individ a deschis focul asupra lor, duminică, într-o spălătorie auto din statul american Pennsylvania, iar o altă persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, a anunţat Poliţia locală, relatează The Associated Press.

Atac armat în SUA: patru persoane au murit. Atacatorul purta o vestă antiglonţ şi avea asupra sa o mitralieră
Comentează 0

Patru oameni au murit în urma unui incident armat ce a avut loc în Pennsylvania. Incidentul a avut loc la o spălătorie auto din oraşul oraşul Saltlick, situat la aproximativ 89 de kilometri de Pittsburgh. Atacatorul se află şi el în spital în stare critică.

Autorităţile nu au stabilit ce l-a determinat pe atacator să recurgă la acest gest, însă prosturile locale de ştiri relatează că individul îi cunoştea pe cei asupra cărora a deschis focul şi că i-a împuşcat pe aceştia ca urmare a unei dispute domestice. Atacatorul, identificat drept Timothy O'Brien Smith, este un tânăr în vârstă de 28 de ani.

Poliţia a precizat că, în momentul atacului, individul purta o vestă anti-glonţ şi avea asupra sa o mitralieră automată, una semi-automată şi un pistol cu calibrul de 9 mm.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite