Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Astra Giurgiu - UTA 0-0, un egal alb ca bentița lui Adi Petre

Astra Giurgiu - UTA 0-0, un egal alb ca bentița lui Adi Petre
Comentează 0

Am urmărit un meci care nu mi-a provocat nici un fel de emoție. Atât de liniștit am fost pe parcursul celor peste 90 de minute, încât nu mă puteam lepăda de stăruitoarea întrebare ce-mi domina gândurile: ” Oare ce rol are bentița albă de pe fruntea lui Adi Petre”? Coafură ce necesita această ” podoabă” nu avea, superstițios nu cred că este, atrăgător este și cu și fără această bentiță. Mă rog...e treaba lui, ce-i drept Adi a făcut cel mai bun meci de când a sosit la UTA.

Cum spuneam , am urmărit liniștit partida, doar că , îmi șopteam în barbă , neauzit de nimeni: ” Dacă pierdem cu această echipă care a avut prima ocazie de gol în minutul 82, atunci T.M.T( tăt mă tai)”

UTA nu a jucat rău și oricât l-a lăudat comentatorul pe arbitrul Coza, eu sunt de părere că omul cu fluierul ne-a tocat puțin câte puțin , atât încât să nu prea punem în pericol această remiză albă ca neaua.

Retragerea arădenilor în apărare, de data aceasta a venit mai târziu decât în alte meciuri. Cred eu, din mai multe motive, dar nu pot să mă hotărăsc care. Ori starea de oboseală, ori teama de a nu scăpa acest punct de pudră albă, ori aceasta a fost ideea tactică transmisă de Gyuszi Balint, ori inferioritatea numerică a echipei noastre ca rezultat finit al tocării cu picătura chinezească a centralului.

Oricum , vom vedea în play-out cât va cântări acest egal. Am sperat în mai mult după ce am văzut că Balint intră în teren cu trei atacanți, Adi Petre, Hora și Liviu Antal, trei crai de la răsărit care-au fost...unul...Adi Petre.

În schimb, trăiască Ilie...Benga are de luptat pentru a-și recâștiga locul.

Haide UTA!

sursă foto: Sportarad.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite