Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Asta-i parcă prea de tot: un șef de stat cere forțelor de ordine să-i UCIDĂ pe cei care nu respectă carantina

Preşedintele filipinez Rodrigo Duterte a cerut forţelor de ordine să-i ucidă pe cei care nu respectă carantina instituită pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, scrie G4Media.ro.

Asta-i parcă prea de tot: un șef de stat cere forțelor de ordine să-i UCIDĂ pe cei care nu respectă carantina
Comentează 0

„Nu am nicio îndoială. Ordinele mele sunt pentru poliţie şi armată, dacă există probleme sau apare o situaţia în care oamenii se ceartă şi viaţa (reprezentanţilor forţelor de ordine – n.r.) este în pericol, trageţi pentru a ucide”, a declarat Duterte miercuri seara într-un discurs televizat, mai notează sursa citată.

„Mort. Dacă îmi faci probleme, te bag în mormânt”, a ameninţat şeful statului filipinez în aceeaşi zi circa 20 de persoane din cartierul San Roque, din Manila, care au protestat – fără a avea autorizaţie – în faţa poliţiştilor pentru a primi ajutor din partea statului pentru a se putea descurca.

Intrația aici pentru detalii: https://www.g4media.ro/presedintele-filipinez-duterte-cere-fortelor-de-ordine-sa-i-ucida-pe-cei-care-nu-respecta-carantina-instituita-pentru-prevenirea-raspandirii-coronavirusului.html

Foto: Facebook

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite