Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Asociația City Guide din Arad lansează proiectul ”Orientarea în carieră"

Asociația City Guide din Arad va realiza în următoarea perioadă o serie de workshopuri care au ca obiectiv principal susținerea elevilor în alegerea unei cariere congruente cu valorile, interesele și abilitățile lor.

Asociația City Guide din Arad lansează proiectul ”Orientarea în carieră
Comentează 0

Din cele 4 școli partenere din orașul Arad, un număr de 100 de elevi, cu vârstele cuprinse între 11 și 15 ani, vor beneficia de asistență în alegerea unei profesii, prin informarea acestora cu privire la traseul educațional pe care ar trebui să-l urmeze pentru a-și atinge obiectivul. În cadrul sesiunilor de workshop se vor utiliza cu precădere metode și instrumente de educație non-formală, metode psihologice, jocuri psihologice, toate realizate sub coordonarea unui psiholog avizat. Elevii vor avea posibilitatea să afle noi informații despre anumite specializări și profesii. După parcurgerea aspectelor care țin de propriile abilități și competențe, dar și cele care vizează cerințele din partea cealaltă, a angajatorului și a fișei postului, se va realiza un traseu profesional cu obiective pe termen scurt și lung.

Dorim ca prin acest proiect, finanțat de către Centrul Municipal de Cultură, să le venim în ajutor elevilor în a-și descoperi abilitățile, influențând astfel decizia cu privire la educație și la carieră.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite