Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Asociația Centrul de Excelență Arad și Poliția Locală vor să strângă o tonă de monede pentru secția de Pediatrie

Asociația Centrul de Excelență Arad și Poliția Locală vor să strângă o tonă de monede pentru secția de Pediatrie
Comentează 1

Asociația Centrul de Excelență Arad și Poliția Locală Arad demarează o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta secția de Pediatrie a Spitalului Județean Arad.

Membrii asociației își propun să strângă o tonă de monede, respectiv minim 200.000 de monede.

 Amplasarea urnei, va avea loc începând cu data de 15 noiembrie , pe platoul din fata Primăriei Arad. Urna va fi confecționată din material transparent, amplasată pe un cântar unde zilnic se poate verifica cantitatea de monede colectată.

 Campania va fi coordonată de către Asociația Centrul de Excelență Arad și care își propune să strângă aproximativ 20.000 euro ( echivalentul a 1.000 kg de monede )

 Monedele strânse vor fi ulterior schimbate de către Asociația Centrul de Excelență Arad la o bancă iar suma va fi redirecționată spre achiziționarea mobilierului din saloanele Spitalului de Pediatrie din Arad.

 În cutia special amenajată se vor putea introduce DOAR monede, indiferent de valoarea lor.

"Prin susținerea acestui program, vrem să încurajăm arădenii, dovedindu-le ca implicarea lor în comunitate și inițiativele lor pot produce cu adevărat efectul la care speră, că pot contribui concret la rezolvarea unor probleme comunitare. În plus, cred că este important ca noi toți, să susținem practica voluntariatului, a suportului la nevoie acestea fiind un exercițiu care formează conștiința civică", spune Glad Varga, președintele Asociației Centrul de Excelență Arad.

Organizatori ai evenimenului sunt Centrul de Excelență Arad și Poliția Locală.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite