Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădenii au donat peste o tonă de monede

Arădenii au donat peste o tonă de monede
Comentează 0

Asociaţia Centrul de Excelenţă Arad şi Poliţia Locală Arad au reuşit să adune o tonă de monede pentru a ajuta spitalul de Pediatrie. După 20 de zile de la debutul campaniei arădenii au donat 1.011 kilograme de monede, astfel că nivelul de o tonă a fost atins înainte de finalul campaniei (13 decembrie).

 Urna în care se fac donaţii a fost amplasată în data de 15 noiembrie , pe platoul din fata Primăriei Arad. Urna este confecţionată din material transparent, amplasată pe un cântar unde zilnic se poate verifica cantitatea de monede colectată.

Campania este coordonată de către Asociaţia Centrul de Excelenţă Arad care îşi propune să strângă aproximativ 18.000 euro ( echivalentul a 1.000 kg de monede ). Monedele strânse vor fi ulterior schimbate de către Asociaţia Centrul de Excelenţă Arad la o bancă iar suma va fi redirecţionată spre achiziţionarea mobilierului din saloanele Spitalului de Pediatrie din Arad.

Deşi arădenii au fost informaţi despre faptul că trebuie să doneze doar monede, unii au băgat în urnă şi bancnote. Organizatorii le-au scos şi schimbat la o bancă, iar monedele au fost introduse în urnă.

Cu toate că a fost atins pragul impus de campanie, donarea de monede va continua până pe data de 13 decembrie.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite