Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

"ASCULTA-TI INIMA!" la Atrium Mall

Comentează 1

 "Cel mai frumos dar este sa daruiesti, iar acest lucru l-am invatat in cei 12 ani de experienta, pe care ii aniversam in 22 Octombrie 2015. 

   Cu prilejul acestei aniversari, noi, Centrul Medical Mediar, dorim sa ajutam printr-o campanie ampla de prevenire a bolilor cardio-vasculare, "ASCULTA-TI INIMA!" si printr-o actiune de masurare a tensiunii arteriale, precum si de informare si implicare activa a cetatenilor in preventia acestor boli.

   Echipa medicala Mediar te asteapta joi, 22 octombrie 2015, in intervalul orar 10.00 - 15.00, in Atrium Mall Arad (parter), pentru a-ti masura gratuit tensiunea arteriala si pentru a te consilia in ceea ce priveste diagnosticarea precoce a afectiunilor cardio-vasculare si metodele de prevenire a acestora.

    E timpul sa devenim cu totii responsabili si sa invatam ca este mult mai simplu sa prevenim decat sa tratam, asa ca nu uita  si ASCULTA-TI INIMA!  Vino si tu in Atrium Mall deoarece tensiunea arteriala se masoara, nu se ignora!"  -  DR. RODICA ROSCA, CEO MEDIAR"

C. P.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite