Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aşa-zisa vedetă Ana Morodan a scăpat de puşcărie; vezi ce pedeapsă a primit

Aşa-zisa vedetă Ana Morodan, considerată de mulţi sau mai bine zis multe un model demn de urmat, a scăpat de puşcărie. Conform presei centrale, arădeanca plecată să devină celebră la Bucureşti, a fost condamnată la un an şi trei luni de închisoare cu suspendare.şi 60 de zile muncă în folosul comunităţii.

Aşa-zisa vedetă Ana Morodan a scăpat de puşcărie; vezi ce pedeapsă a primit
Comentează 0

Asta, după ce în luna martie a produs un accident auto, având permisul de conducere suspendat şi fiind sub influenţa alcoolului şi drogurilor, după cum relatează agerpres.ro.

Conform deciziei Judecătoriei Sectorului 1, care nu este definitivă, Ana Morodan a primit zece luni pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice; 6 luni pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi 10 luni pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Pedepsele au fost contopite, rezultând în final un an, trei luni şi zece zile închisoare.

În plus, Morodan este obligată să frecventeze un program de reintegrare socială şi să efectueze muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul Primăriei Oraşului Voluntari sau în cadrul societăţii GREEN CITY VOLUNTARI SA, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: hotnews.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite