Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ARTE STUDIO (coafură, frizerie și cosmetică) și-a deschis azi porțile

ARTE STUDIO (coafură, frizerie și cosmetică) și-a deschis azi porțile
Comentează 0

Duminică, 22 decembrie,  ARTE STUDIO si-a deschis oficial porțile cu o gama completă și unde găsiți servicii de COAFURĂ, FRIZERIE și COSMETICĂ. Prin exigenta serviciilor prestate și inovația specifică vremurilor în care trăim, dorim sa credem că vom reuși să impunem în Arad un concept exclusivist. Căci, în opinia noastră, evoluția înseamnă schimbare iar succesul vine odată cu depășirea limitelor proprii. 

Vă propunem să ne treceți pragul la ARTE STUDIO, aici, vis-a-vis de Filarmonică (str. Dragalina - 2), unde, într-un spațiu de vis, hairstilylistii acestui salon vă întâmpină cu servicii de consultație, pentru a hotărî impreună ce fel de schimbare veți dori să faceți pe partea de culoare, tuns sau styling.

 

Pe partea de cosmetică colega noastră vă întampină cu tratamente pentru față, pensat, vopsit gene sprâncene, make-up și, nu în ultimul rând, vă poate oferi cele mai frumoase gene! 

 

Bărbații să nu uite, de asemenea, că mersul la bărbier este un ritual de relaxare, oferit cu satisfacție de salonul nostru. Tel. este: 0742 737 795, iar programul de lucru este următorul:

            Luni: 12:00 - 20:00

Galerie foto (205)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite