Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arbitrul Denis Calnacov și observatorul Ioan Hamza, câștigătorii celei de-a III-ea ediții a concursului ” Legile Jocului și ROAF, mijloc de împrospătare a cunoștințelor

Arbitrul Denis Calnacov și observatorul Ioan Hamza, câștigătorii celei de-a III-ea ediții a concursului ” Legile Jocului și ROAF, mijloc de împrospătare a cunoștințelor
Comentează 0

Timp de 10 zile, pe grupul online ” Pregătirea teoretică a arbitrilor și observatorilor AJF Arad”, grup organizat de Leontin Buda, s-a derulat cea de-a treia ediție a acestui concurs. Zilnic, cei care s-au înscris au primit câte patru întrebări, două , tip grilă, una deschisă și două videoclipuri cu faze din joc , faze ce trebuiau analizate și argumentate.

Întrebările au fost concepute de Cornel Tiulea , videoclipurile alese de Ionuț Nicoraș , iar confirmarea  răspunsurilor precum și alcătuirea clasamentului i-au revenit lui Leontin Buda.

O întrecere excelentă , cu o încărcătură puțin mai amplă decât prima și a doua ediție, o competiție la care participanții ,chiar dacă au avut 24 de ore la dispoziție pentru a răspunde, au fost nevoiți să răsfoiască de zor paginile  din ” Legile Jocului” sau din ”ROAF.”

Au participat 42 de arbitri și...din păcate, doar 3 observatori. Clasamentul s-a finalizat chiar în Sfânta Zi de Paști, așa că premiul cel mare a constat într-un tort specific de sărbători, oferit de Leo Buda

Câștigătorul , Denis Calnacov ,a primit ,din partea lui Leontin Buda, un tort de sărbători, iar din partea lui Adrian Apătean, o minge de joc.

Ocupantul locului al doilea , Mario Pele a intrat în posesia unui coș cu bunătăți de Paște oferit de Marius Alexa 

  Sebastian Boit, locul al treilea,un tricou de arbitraj din partea lui Loredan Bogdan.

 O minge din partea lui Daniel Scridon a primit , tânăra arbitru Rebeca Pană, ocupanta locului 4 , prima clasată din rândul fetelor, Rebeca Pană. mai primind și un fanion b+b din partea Alinei Mihoc

La secțiunea ” arbitri”, ocupantul locului al 10-lea , Maximilian Iordache  va primi un premiu surpriză din partea președintelui Comisiei Județene de Arbitri Arad, Răzvan Cadar.

Emil Arsa s-a gândit și la cea de-a doua clasată  din rândul domnișoarelor participante, Andreea Șușcă, oferindu-i o sticlă de șampanie.

În fine, nu au fost uitați nici observatorii. 

Cunoscutul arbitru arădean,  Mircea Ardelean precum și Patrick Dehelean oferă primilor doi obseervatori, Ioan Hamza și Iosif Vas , cele mai necesare ” leacuri” împotriva pandemiei care ne bântuie în aceste momente...marca ”Domeniul Miranic” și Domeniul ” Nea Casiă și Nea Prună”.

” Încă o dovadă că a fost un concurs în care toți au avut ceva de învățat. Premiile au fost puse în joc doar pentru a da o miză simbolică acestui concurs. Felicit încă odată pe toți cei care au participat la aceste trei concursuri.”, a declarat Leontin  Buda.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite