Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arbitrii arădeni știu să și joace fotbal

Arbitrii arădeni știu să și joace fotbal
Comentează 0

Echipa de fotbal a arbitrilor arădeni a participat în data de 16 decembrie la un turneu de fotbal în sală desfășurat în localitatea maghiară Gyula. Această competiție are o vechime de 18 ani și este organizată în memoria fostului arbitru maghiar Andras Kokavecz , fost component al Comisiei Internaționale a arbitrilor europeni.

Echipa fluierașilor arădeni, condusă și așezată în teren de prof. Emil Arsa a reușit să învingă pe rând toate echipele întâlnite fără să primească niciun gol.

” Victimile ” arădenilor au fost pe rând Viharsarok ( 2-0, goluri înscrise de  Ionuț Nicoraș și Marius Alexa), Bekescsaba ( 1-0, Ionuț Nicoraș), Gyula Elek (2-0), iar în finala turneului arădenii i-au învins cu 2-0 pe Szarvas-Kondoros  cu 2-0 prin golurile înscrise de Alexandru Gornic și Sebastian Mako.

Primele trei echipe au primit cupe și diplome, iar echipa arbitrilor arădeni, o cupă mare ( transmisibilă) și una mică definitivă.

Lotul echipei învingătoare , alcătuit din 12  jucători a avut următoarea componență:CASUT CRISTIAN, HARDUT GABRIEL, GORNIC ALEXANDRU, NICORAS IONUT, CADAR RAZVAN, ALEXA MARIUS, BUDA LEONTIN, MAKO SEBASTIAN, SALADEA SORIN, BADICA FLAVIUS, ARDELEAN MIRCEA si JURCA TUDOREL. Din delegatie au mai facut parte si domni TIULEA CORNEL si MAKO ANDRAS

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite