Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aradul se menţine fruntaş în frumuseţe

Aradul se menţine fruntaş în frumuseţe
Comentează 0

Aradul a trimis in competitia Miss Transilvania care a avut loc recent la Bistrita, 4 concurente: Bianca Tirsin, Lorena Troi, Alexandra Damian si Andra Pasc,  castigatoarea concursului Miss Arad 2015, Bianca Tirsin reusind sa obtina locul II si Miss Fainoșag Ardeal 2015. Pentru Bianca, ambasadoarea frumusetii aradene, este doar inceputul ea urmand sa participe la o serie de evenimente de moda si frumusete din Romania.

“ M-am simtit foarte bine, a fost o experienta la un alt nivel, m-am imprietenit cu multe persoane si am avut ocazia de a vizita orasul, si mai ales ca am avut sansa de a fii in locul unde s-a nascut Liviu Rebreanu, le multumesc tuturor celor care m-au sustinut si mai ales familiei mele!!” spune Bianca.

În finala de sâmbătă seara a concursului, prezentată de Bogdan Vlădău şi Raul Popa, la care a asistat şi primarul Ovidiu Creţu, cele 20 de concurente cu varsta cuprinsa intre 16 si 25 de ani au avut de trecut prin 4 probe, proba tricoului cu miss, proba costumelor de baie, proba rochitelor de zi, si proba rochitelor de seara. Ținutele concurentelor au fost semnate de designerul aradean Mona Felba, care a creat rochii pentru vedete de la Hollywood.

Miss Transilvania 2015a fost desemnatăIulia Carmen Bobar,o tânără din Cluj, pe locul al doilea situându-se Bianca Tirsin din Arad, iar pe trei Mihaela Szabo din Bistriţa.

C. P.

 

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite