Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădenii vor în continuare căldură și apă caldă…în ciuda parlamentarilor PSD de Arad!

Astăzi la Ministerul Energiei a avut loc întâlnirea primarului Falcă și reprezentanții CET cu cei de la C-Gaz, în vederea soluționării problemei ce macină Aradul în ultimele zile. În urma discuțiilor avute  arădenii nu vor rămâne fără căldură și apă caldă...cum probabil și-ar fi dorit parlamentarii PSD.

Arădenii vor în continuare căldură și apă caldă…în ciuda parlamentarilor PSD de Arad!
Comentează 0

Primarul Falcă împreună cu celelalte părți implicate în problema CET-ului arădean au negociat preț de câteva ore, ajungându-se într-un final la faptul că C-Gaz a dat asigurări că nu va întrerupe furnizarea combustibilului către CET Arad, asta însemnând că va permite colosului energetic să asigure în continuare căldură şi apă caldă populaţiei.

Parlamentarii PSD au absentant de la această ședință, demonstrând astfel că problema energiei arădenilor nu îi interesează, decât atunci când pot profita politic. Cei din PSD au transmis faptul că în opinia lor problema CET-ului este a administrației locale, iar avansul pentru furnizarea gazului trebuie achitat de către arădeni, nicidecum de Guvern.

Cu toate că pentru moment situația CET Arad a fost soluționată de administrația locală, printr-un consens cu C-Gaz, reprezentanții Ministerului Energiei au declarat faptul că nu vor aloca bani pentru Centrala Electrică de Termoficare din Arad. Această problemă fiind pasată de către Minister pe umerii arădenilor.

Lazăr Pană

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite