Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădeni, mangă la volan

Arădeni, mangă la volan
Comentează 0

Polițiștii rutieri au depistat sâmbătă, 2 februarie, în trafic, mai mulți bărbați care au încălcat normele legislației rutiere. Polițiștii Biroului Rutier au depistat doi tineri care conduceau sub influența alcoolului ori fără permis.
Astfel, au fost depistați: pe raza localității Fântânele, un tânăr de 26 de ani, din aceeași localitate,  în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,77 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar pe Bulevardul Revoluției din municipiu, un tânăr de 23 de ani, cetățean israelian, în timp ce conducea un autoturism având exercitarea dreptului de a conduce suspendată. 
Au mai fost depistați pe șoselele arădene, în Ineu și Pâncota, alți doi bărbați care conduceau sub influența alcoolului.
Pe raza localitătii Ineu, polițiștii au depistat un bărbat de 42 de ani, din Moneasa, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0, 93 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar pe raza loclalității Pâncota, un bărbat de 48 de ani, din Sântana, care conducea un autoturism având o alcoolemie de 0, 42 mg./l. Alcool pur în aerul expirat.
Conform procedurii, în cazul celor depistați sub influența alcoolului a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor depistați în trafic încălcând normele legislației rutiere, au foat întocmite dosare de cercetare penală, după cum ne relatează inspector principal Lorena Radu, din partea IPJ Arad.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite