Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădencele  Ioana Hotăran și Ancuța Baidoc vor reprezenta România la concursuri internaționale de frumusețe

Arădencele  Ioana Hotăran și Ancuța Baidoc vor reprezenta România  la concursuri internaționale de frumusețe
Comentează 0

Romanian InfoFashion Festival Spirit of Beauty a avut loc la Bușteni, cu finala la Castelul Cantacuzino in data de 9 septembrie, unde s-au desemnat castigătoarele care vor reprezenta România la Concursurile Internaționale de miss și modele în anul următor. Evenimentul a fost organizat de Ioana Hotăran, Ancuța Baidoc și Alexandra Igreț au fost reprezentantele Aradului, care s-au pregătesc de câteva luni pentru festivalul de frumusețe, iar Atelier Mirabel, condus de designerul Mirablela Frai,  le-a creat ținutele pentru activitățile specifice concursului.

În urma concursului, Ioanei Hotăran i-a fost oferit titlul Top Model of The World și va reprezenta România în Egipt la unul dintre cele mai importante concursuri de frumusețe din lume la începutul anului 2022. Ioana are 18 ani și este elevă la Liceul Național de Informatică.

 Ancuța Baidoc a câștigat unul dintre cele mai râvnite premii si va reprezenta România la finala Miss Bikini care va avea loc în China. Ancuța este studentă la Facultatea de Medicină din cadrul Universității Vasile Goldiș Arad și are 21 de ani.

Fetele sunt susținute de organizația Miss Arad, concurs la care acestea au debutat în decursul anilor trecuți.

Galerie foto (15)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite