Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădean amendat de Poliţia Locală pentru că nu şi-a ţinut câinele-curte; alte trei animale au fost „înlăturate de pe domeniul public”

Poliţia Locală a amendat un arădean din Grădişte pentru că nu şi-a ţinut câinele-curte, câine care prezenta pericol „persoane sau bunuri”. De asemenea au „înlăturat de pe domeniul public” trei câini fără stăpân care reprezentau şi ei „pericol pentru persoane și bunuri”.

Arădean amendat de Poliţia Locală pentru că nu şi-a ţinut câinele-curte; alte trei animale au fost „înlăturate de pe domeniul public”
Comentează 0

„Polițiștii locali cu atribuții de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad au aplicat, ieri, o amendă pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, respectiv pentru lăsarea în libertate, fără supraveghere a unui câine ce prezenta pericol pentru persoane sau bunuri.

Astfel, agenții constatatori s-au deplasat în cartierul Grădiște, fiind semnalată prin Dispeceratul Poliției Locale, prezența unui exemplar canin mascul de culoare albă pe domeniul public, ce poate prezenta pericol pentru trecători. HM, în vârstă de 61 de ani, a fost sancționat pentru neglijarea supravegherii animalului deținut, care a ieșit din curtea proprietății.  

Pentru asigurarea climatului de ordine și liniște publică necesar desfășurării normale a activității economice și social-culturale și promovarea unor relații civilizate în viața cotidiană, cetățenii sunt obligați să aibă un comportament civic, moral și responsabil, în spiritul legilor țării și al normelor de conviețuire socială. 

Tot în această săptămână, la sesizarea cetățenilor, polițiștii locali s-au deplasat în zonele indicate, înlăturând de pe domeniul public alți 3 câini, fără stăpân, ce prezentau pericol pentru persoane și bunuri.

Animalele au fost depistate la intrarea pe podul dinspre Insula Mureș, respectiv strada Constantin Brâncoveanu, în proximitatea benzinăriei din zonă, fiind capturate cu ajutorul Serviciului Ecarisaj din cadrul SC Gospodărirea Comunală SA Arad și transportate la Adăpostul de câini de pe Calea Bodrogului”, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale.

Sursa foto: Poliţia Locală

        

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite