Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Câini adunați de pe străzile din municipiu și duși la adăpostul de pe Bodrogului

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Supraveghere Comunitară, în colaborare cu reprezentanți ai Serviciului Ecarisaj din cadrul SC Gospodărirea Comunală SA, au acționat, zilele trecute, în cartierele Sânicolau Mic și Micălaca, precum și pe strada Șezătorii și în zona adiacentă, în vederea preluării câinilor fără stăpân de pe domeniul public. La final, 11 patrupede au fost luate de pe străzi și duse la adăpostul public administrat de GCA.

Câini adunați de pe străzile din municipiu și duși la adăpostul de pe Bodrogului
Comentează 0

„În locația respectivă, situată pe strada Bodrogului, arădenii iubitori de animale sunt așteptați pentru a-i cunoaște pe cei care le-ar putea deveni companioni și membri ai familiei.

Atât Poliția Locală, cât și Gospodărirea Comunală intenționează să intensifice acțiunile de identificare și preluare a câinilor fără stăpân în 2022, comparativ cu  2021. În anul anterior, condiționările de program și activitate generate de pandemie au limitat la 54 numărul patrupedelor transportate la adăpostul public. Cele mai multe dintre acestea au fost ulterior adoptate de concetățeni ai noștri”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Locale.

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite