Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Suprins în timp ce deversa moloz

A aşteptat lăsarea întunericului în speranţa că nu va fi văzut în momentul în care deversează moloz pe domeniul public al municpiului Arad.  Este vorba despre arădeanul B.R, de 31 de ani, care în seara zilei de miercuri, 14 martie 2018,  a fost surprins de agenţii Poliţiei Locale în timp ce încerca să scape de resturile rezultate în urma lucrărilor de construcţie.​

Suprins în timp ce deversa moloz
Comentează 0

Pentru a-şi duce la îndeplinire planul, acesta a ales cartierul Aradul Nou,  strada Orşovei.  Întrucât a încălcat prevederile legii 211/ 2001, privind regimul deșeurilor, tânărul a fost amendat cu suma de 1000 de lei.

Din păcate, în ultima perioadă, poliţiştii locali arădeni au surprins mai mulţi cetăţeni care au dat dovadă de totală lipsă de respect faţă de mediul înconjurător.  În  continuare, oamenii legii vor desfăşura activităţi menite să stopeze fenomenul depozitării deșeurilor în zone nepermise.

Sprijinul fiecăruia dintre voi, contează! Dacă sunteţi martori ai unor astfel de situaţii, sau altele din sfera de competenţă a agenţilor Poliţiei Locale, apelaţi imediat numărul de telefon: 0257.939.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite