Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O tânără A NĂSCUT PE STRADĂ, în stația de tramvai de la Teatru. Martorii au sunat disperați la 112 / UPDATE: "Copilul era în pantalon"

O femeie de 25 de ani din Arad a născut, miercuri după-amiază, pe stradă, într-o stație de tramvai, sub privirile călătorilor și fără asistență medicală, femeia fiind preluată ulterior de o ambulanță și dusă la spital, atât ea cât și copilul fiind bine.

O tânără A NĂSCUT PE STRADĂ, în stația de tramvai de la Teatru. Martorii au sunat disperați la 112 / UPDATE:
Comentează 6

Update 1 "Copilul era în pantalon"

Potrivit unor martori contactaţi de ARQ, femeia a născut fără să se dezbrace, iar la sosirea ambulanţei, copilul era în pantalon, fiind scos de către medici, care i-au eliberat imediat căile respiratorii.

Ştirea iniţială:


Câțiva martori au relatat că femeia a acuzat brusc dureri abdominale și s-a așezat pe o bancă, spunând că va naște. Oamenii au sunat la 112 și au încercat să o ajute pe femeie până la sosirea echipajului medical.

Managerului Serviciului Județean de Ambulanță Arad, Reveca Nicoară, a declarat că s-a intervenit cu un echipaj medical în urma unui apel la 112, care anunța o naștere pe stradă.

”Este vorba de o femeie de 25 de ani care a născut într-o stație de tramvai, situată în centrul orașului, pe bulevardul Revoluției. Pacienta este la a cincea naștere. A adus pe lume un băiețel de 2.000 de grame. Echipajul i-a transportat pe mamă și pe copil la Spitalul Matern”, a precizat sursa citată.

Medicii Maternității Arad afirmă că nou-născutul este sănătos, după cum reiese din primele investigații, iar starea mamei este bună.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite