Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ape tulburi în fotbalul nădlăcan

Ape tulburi în fotbalul nădlăcan
Comentează 0

Ape tulburi în fotbalul nădlăcan

Nu a început bine noua ediție a campionatului județean de fotbal , că în cadrul Clubului Sportiv ” Victoria ” din localitate, club cu 8 secții de sport printre care și o echipă de fotbal care activează în liga a 4-a a campionatului județean și încă altele de copii și juniori , au și apărut presiuni pe actuala componență a stafului tehnic și administrativ al clubului.

După părăsirea lotului de seniori a fostului antrenor Lakatos Rudolf, la cârma echipei a sosit Cornel Nădăban.

Nimic deosebit până aici.

Fostul antrenor Lakatos Rudolf și-a înființat un nou club ( ONG) intitulat Asociația ” Club Sportiv Fotbal Victoria Nădlac”, dar în organigrama acestuia figurează doar o echipă de copii, de fapt un colectiv de aproximativ 17-18 copii ( după declarațiile localnicilor), echipă care nu e înscrisă în niciun campionat de fotbal .

Fiind sub presiune și criză de timp ( echipa trebuie înscrisă în competiții, copiii legitimați etc), Rudolf Lakatos a apelat la părinții ai căror copii au legitimații la vechiul club, de fapt clubul care reprezintă orașul Nădlac în toate competițiile organizate de AJF Arad și-anume , ”CS Victoria Nădlac”.

Unii dintre acești părinți au fost ” convinși” să fie de acord cu legitimarea tinerilor jucători la noul club , cel patronat de Lakatos.

Dar ....nu e chiar atât de simplu.

Noile legitimații nu pot fi eliberate fără acordul celor din actuala conducere a clubului reprezentativ al Nădlacului, chiar și sub presiunea părinților.

Ăsta este un aspect. Al doilea ar fi folosirea stadionului.

Același Rudolf Lakatos a înaintat o cerere către primarul orșului Nădlac, Ioan- Radu Mărginean, prin care solicită atenție..!pentru o echipă de juniori, ADMINISTRAREA ( deci nu doar folosirea) cu tilu gratuit , pe termen limitat de 5 ani, a imobilelor aparținând orașului Nădlac, respectiv, construcție și teren,astfel: Baza sportivă, Tribună și vestiare precum și terenul aferent acestei construcții.

Ciudat, primarul Radu Mărginean propune dezbaterea acestor pretenții aberante, acestei cereri, printr-un referat de aprobare, pe care îl propune Consiliului orășenesc , iar Consiuliul s-a adunat astăzi, 26 septembrie, la o ședință cu patru puncte, pe care trebuia să le dezbată, printre care și această propunere înaintată de primar la cererea semnată de Lakatos Rudolf.

Nu a început bine ședința și, din motive necunoscute , primarul Ioan- Radu Mărginean a părăsit nervos sala din primăria orașului, iar punctul de pe ordinea de zi privind situația acestor litigii dintre vechiul club și clubul privat nou înființat a fost șters de pe listă.

Vom reveni cu noutăți într-o emisiune televizată spre finalul lunii octombrie.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite