Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Anunț surpriză de la METEO. Cum va fi vremea în weekend

Vreme foarte schimbătoare în weekend, anunță meteorologii. România este împărțită în două din punct de vedere clamtologic.

Anunț surpriză de la METEO. Cum va fi vremea în weekend
Comentează 0

Vremea în weekend este ua extrem de instabilă. În sudul țării, vremea este deosebit de caldă, anunță Realitatea TV

Vremea în weekend. Astăzi în zonele montane, submontane, precum şi în regiunile nordice, estice şi centrale, vremea va fi în general instabilă şi mai ales după-amiaza şi seara vor fi înnorări temporar accentuate şi intervale în care se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.

Vremea în weekend. În restul teritoriului astfel de manifestări vor fi pe arii restrânse. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud, unde şi disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală, pe arii restrânse, se va situa în jurul pragului critic de 80 de unităţi.

În Bucureşti, vremea va fi deosebit de caldă, iar disconfortul termic ridicat, mai ales după-amiaza, când indicele de confort termic temperatură-umezeală va putea atinge pragul critic de 80 de unităţi. După orele prânzului va creşte probabilitatea pentru averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 30...31 de grade.

Vremea la munte și mare La munte vremea va fi în general instabilă şi mai ales după-amiaza şi seara vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi izolat va cădea grindină. La mare vor fi averse trecătoare, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vantului. Temperaturile maxime vor fi de 28...29 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 23 şi 25 de grade.

Vremea în weekend. Duminică vremea va fi în general instabilă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale pentru această dată. Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, la deal, la munte, în regiunile nordice, estice, centrale și doar izolat în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter torențial și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 31 de grade.

Vremea în weekend. În capitală, vremea se va menține deosebit de caldă. Dimineata, 15-17 grade si maxima, 30...31 de grade. Ploi spre seara.

Vremea în weekend. Luni tot vreme instabilă. În regiunile nordice, estice și centrale, precum și în zonele montane și submontane, temporar înnorările vor fi accentuate și local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Vremea în weekend. Izolat se pot înregistra cantități de apă mai însemnate și se mențin condițiile de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi varaibil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse și la cote mai reduse. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 32 de grade.

Vremea în weekend. În Bucureşti, 15-17 grade dimineata si in jur de 30 de grade la amiaza. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite