Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Animația muzicală „Vivo“, în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște

„Vivo”, o aventură muzicală animată ilustrată muzical de Lin-Manuel Miranda, câștigător al premiilor Tony, Grammy și Pulitzer va putea fi văzută, în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște.

Proiecția este programată să aibă loc vineri, 4 august 2023, de la ora 21.30.

Animația muzicală „Vivo“, în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște
Comentează 0

În deschiderea evenimentului vor avea loc jocuri muzicale interactive.

Accesul publicului este gratuit.

Vivo (voce: Lin-Manuel Miranda) este un kinkaju, un animăluț care trăiește în pădurile tropicale, care s-a rătăcit prin Havana, de unde a fost cules de pe stradă și adoptat de bătrânul muzician ambulant Andrés.

Evenimentele de la Cinematograful din Grădiște sunt organizate de Centrul Municipal de Cultură Arad.

Sinopsis:

Vivo - (SUA, Canada) 2021

Animație, aventuri, comedie

În ciuda faptului că nu vorbesc aceeași limbă, Vivo și Andrés sunt nedespărțiți, se înțeleg prin limbajul universal al muzicii și fac o echipă perfectă care însuflețește în fiecare zi piața cu spectacolul lor muzical.

Rutina lor este spartă de apariția unei scrisori: celebra Marta Sandoval (voce: Gloria Estefan) îl invită pe Andrés, vechiul ei partener, la concertul ei de adio de la Miami. Andrés este mai mult decât încântat de oportunitatea de a se reîntâlni cu vechea lui dragoste, pentru care a și compus la tinerețe un cântec pe care nu a mai reușit să i-l dea niciodată, în schimb Vivo este neliniștit.

Dar pregătirile pentru plecare se termină tragic: bătrânul Andrés moare, iar micul kinkaju crede că ultimul lucru pe care-l poate face pentru prietenul lui este să-i ducă melodia compusă de el Martei Sandoval, în Miami.

Lucru greu de făcut, dar va avea parte de un ajutor neașteptat din partea nepoatei lui Andrés, adolescenta Gabi (voce: Ynairaly Simo), care are propria ei relație cu muzica.

Filmul include cântece noi și originale, semnate de Lin-Manuel Miranda, care aparțin mai multor stiluri și reprezintă și o declarație de dragoste la adresa muzicii cubaneze.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite