Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Amenzi de peste 200.000 de lei pentru firmele care se ocupă cu depozitarea, transportul şi comercializarea carburanților, iar trei puncte de lucru au fost închise

Prefectura anunţă că între 6 şi 12 septembrie au fost efectuate 162 acțiuni de control asupra unor operatori economici și şapte acțiuni de control asupra unor mijloace de transport, de către reprezentanți ai instituțiilor publice stabilite prin Ordinul Prefectului Județului Arad nr. 533/30.08.2023 privind verificarea instituțiilor publice și operatorilor economici care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv gaz petrolier lichefiat, de pe raza Județului Arad.

Amenzi de peste 200.000 de lei pentru firmele care se ocupă cu depozitarea, transportul şi comercializarea carburanților, iar trei puncte de lucru au fost închise
Comentează 1

„Precizăm că acțiunile de control sunt efectuate individual de către reprezentanții instituțiilor, conform planurilor de control specifice, astfel că numărul total de acțiuni nu corespunde cu numărul operatorilor economici/mijloacelor de transport care au fost controlați/controlate.

Ca urmare a acțiunilor de control efectuate în perioada specificată, au fost constatate 110 de deficienţe/disfuncționalități/nereguli, fiind dispuse 61 de măsuri pentru remedierea acestora. În cazul a doi operatori economici, Comisariatul Județean Arad al Gărzii de Mediu a dispus interzicerea activității la trei puncte de lucru situate în localitățile: Bârzava, Arad și Chișineu-Criș (ultimele două aparțin aceluiași operator) pentru lipsa autorizației de mediu. Au fost aplicate în total 85 de sancțiuni contravenționale, din care 60 de avertismente și 25 de amenzi, în valoare totală de 237.100 lei.  Nu au fost constatate infracțiuni”, transmit reprezentanţii Prefecturii. 

Fotografia are rol ilustrativ

Sursa foto: wall-street.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite