Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Am redevenit "trişti": România - Elveţia 1-1

România a strălucit 90 de minute cu Franţa. Şi a avut ghinion. Cu Elveţia azi tricolorii au revenit la un joc mult prea prudent. La final au fost de remarcat cei care s-au apărat, sau mai bine zis cei care au avut sarcini defensive precise. Impresia e că Anghel Iordănesc a vrut prea puţin de la acest meci. Când laşi pe bancă jucători cu tehnică, şi îi uiţi acolo, remiza este un rezultat mare. Adevărat e că România păstrează şanse de a se califica mai departe, dar parcă azi se putea mai mult. 

Am redevenit
Comentează 0

Seferovic a deschis balul ratărilor, după care Chipciu pătrunde în careu, e înconjurat de elveţieni şi Lichsteiner face imprudenţa de a-l trage de tricou. Karaşev dictează penalty, bate tot Stancu, sigur, şi e 1-0! Tătăruşanu îşi spală păcatele din meciul cu Franţa, iar Spunaru ia la ţintă bara porţii elveţiene! Tricolorii aruncă ultimele resurse fizice în start de repriză secundă, după care ai noştri se "prăbuşesc". Galbenii resping centrarea lui Ricardo Rodriguez, dar ies târziu în întâmpinare şi Mehmedi prinde un şut violent care nu-i lasă nicio şansă lui Tătăruşanu, 1-1. Începem să greşim la mijloc, e clar că nu mai facem faţă fizic, şi mai trebuie doar să apărăm o remiză mai bună decât nimic. Din fericire nici elveţieniii nu resping ideea remizei, şi se termină frustrant. Cu o Românie care a fost sub ceea ce a arătat cu Franţa.

România: Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş,   Grigore, Raţ (St. Filip 61) - Pintilii (Prepeliţă 46),   Prepeliţă - Toje, Stancu (Fl. Andone 83),   Chipciu -   Keşeru

Elveţia: Elveţia: Sommer - Lichsteiner, Djourou, Schar, Ricardo Rodriguez -   Xhaka, Behrami - Shaqiri (Tarashaj 90+1), Dzemaili (Lang 83), Mehmedi - Seferovic (Embolo 64)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite