Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un excepțional spectacol de ziua mamei, la Aluniș

Aseară, la ora 19 în localitatea Aluniș, a avut loc la căminul cultural un spectacol excepțional, dedicat mamelor, de către copii din Aluniș și Frumușeni.
 

Un excepțional spectacol de ziua mamei, la Aluniș
Comentează 5

Pot spune că încă nu am văzut un spectacol mai frumos ca aseară nicăieri, deși străbat județul și nu numai, de circa patru ani, pentru astfel de evenimente. 

Aș vrea să felicit Primăria pentru că fără ajutorul lor, nu se puteau face aceste lucruri frumoase, să o felicit pe distinsa doamnă Florica Bak, coordonatorul și textierul acestui minunat ansamblu, pe D-l Ilie Macovei, cel care se ocupă de coregrafie, care este unul dintre cei care au făcut parte din juriul Concursului Național de Folclor, ce s-a desfășurat la Bârsa, dar nu în ultimul rând, pe doamna profesor Veta Rudei, o voce de aur spun eu, pentru că am avut parte să ascult colindele interpretate de dânsa și pot afirma că rar am avut parte să ascult colinde atât de frumos interpretate, precum doamna Rudei.

A fost o seară de vis, iar fetițele au fost minunate. S-au dat și premii, care au fost extrase de Georgiana Ciupuligă și așa cum este obiceiul locului an de an de 8 martie, se decernează și un premiu pentru "mămica anului". 

În acest an, premiul a fost decernat doamnei Munteanu Livia, cea care se implică foarte mult, ajutând copiii la serbări. 
A urcat pe scenă corul copiilor din Aluniș cu micuțele soliste Georgiana Ciupuligă , Alxia Orban, o fetiță minunată care promite mult ca artist, Andreea Țurcă, Andreea Cherelușan,  Bastian Tamaș și alții. 

Când copii au recitat poezii dedicate mamelor, am văzut lacrimi pe fețele mămicilor. Ce poate fi mai minunat decât să îți vezi copilașul pe scenă adresându-ți mulțumiri pentru că exiști, pentru că ai adus pe lume o făptură minunată care de pe scenă  se uită cu drag în ochii mamei, plini de dragoste. 

A dansat ansamblul "BIZERE" din Aluniș  având ca solist vocal o domnișoară de numai 15 ani, Vanessa Leuca. Mama ei era și ea cu ochii în lacrimi de bucurie, când a auzit-o cântând. 

Au urcat pe scenă și doamna Luciana Orban, Aurel Budugan și invitat de onoare a fost  Alexandra Drăgan din Lipova, care a încântat de asemenea sala.

Au fost prezenți și ansamblul de dansuri din Frumușeni, împreună cu instructorul și solistul Florin Stoian, solista Valentina Mureșan și Izabela Andica. Dansatorii seniori din Frumușeni, au încântat publicul cu un frumos dans care a stârnit aplauze frenetice.

Programul a fost prezentat de doamna Florica Bak, cea care a fost  toată seara emoționată, dar și împlinită pentru că rodul muncii ei a fost apreciat de mulți spectatori și de ce să nu amintim că a primit și un mic simbol al aprecierii de la cei pe care îi coordonează și o iubesc ca pe mămica lor. 

După spectacol a urmat balul, iar copilașii au plecat la culcare, cu suflețelele împlinite și pline de dragoste pentru cele care le spun seară de seară un "somn ușor, puiul lui mama".

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite