Vremea Romania, Arad 10°C

Stiri Arad

Alimente care au un gust mai bun în decembrie

Alimente care au un gust mai bun în decembrie
Comentează 0

Sunt alimente pe care le găsești tot anul, dar care au un gust special în decembrie. Vezi care sunt.

Mandarine

Fructele bogate în vitamina C sunt mult mai gustoase iarna, iar mandarinele nu ar trebui să îți lipsească de pe masă. Le poți consuma sub formă de suc sau proaspete, iar coaja o poți folosi pentru prepararea ceaiurilor. Dacă vrei să ai parte de o experiență culinară interesantă, poți adăuga mandarine în salată.

Castane

Untoase și ușor dulci, castanele sunt o gustare delicioasă, pe care o poți lua cu băuturi speciale de iarnă, precum ciocolata caldă. Cel mai bun mod în care poți alege castanele este să le agiți bine. Dacă auzi un zăngănit, cel mai bine este să nu le cumperi, pentru că sunt uscate, potrivit time.com.

Broccoli

Cruciferele capătă un gust mai dulceag în sezonul rece, iar broccoli este o legumă care nu ar trebui să îți lipsească din alimentație, dacă vrei să ai un organism sănătos. Pe lângă faptul că îți scade colesterolul, broccoli ajută și la digestie, mai ales dacă îl gătești la aburi. Cercetătorii susțin că această legume este benefică și în curele de detoxificare și ajută la neutralizarea radicalilor liberi.

Sursa: unica.ro

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite