Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ATAC SÂNGEROS în Las Vegas. Cel puţin 20 morţi și peste 100 de răniți

Poliția din Las Vegas a anunțat că cel puțin 20 de oameni au murit și peste 100 răniți, în urma unui atac cu arme automate ce a avut loc în timpul unui festival de muzică country. Împuşcăturile par să fi fost trase de la etajul 32 al unei clădiri din apropiere, iar poliția a anuțat că un atacator a fost doborât, anunță Reuters.

ATAC SÂNGEROS în Las Vegas. Cel puţin 20 morţi și peste 100 de răniți
Comentează 0

UPDATEA 11:00  Zborurile pe Aeroportul McCarran au fost reluate și oficialii avertizează călătorii să se aștepte la întârzieri. 

UPDATEA 10:40  Pe contul de Twitter, Poliţia din Las Vegas anunţă că nu crede că mai există un alt atacator, în afară de cel doborât.

UPDATE 10:29 Poliția din Las Vegas susține că unul dintre atacatori ar fi fost doborât, anunță AP. 

UPDATE 9:59 Zborurile pe aeroportul McCarran din Las Vegas au fost suspendate pe o perioadă nedeterminată. 

UPDATE 9.50 Cel puţin 2 morţi şi 24 de răniţi, acesta este primul bilanţ al atentatului care a avut loc duminică noaptea la Route 91 Harvest din Las Vegas, transmite BBC News. Atentatorul nu ar fi fost încă prins, ci este căutat de echipele antitero.

Focurile de armă au fost trase lângă cazinoul Mandalay Bay Casino din Las Vegas, de la etajul 32 al unei clădiri zgârâie-nori, potrivit The Guardian.

Poliţia din Las Vegas a alertat populaţia să evite zona şi se află pe urmele atacatorului necunoscut. Nu se ştie dacă este vorba de un singur atacator sau sunt mai mulţi.

Potrivit primelor informaţii, ar fi vorba de mai multe victime la faţa locului, unde este organiza festivalul Route 91 Harvest. Atacatorul ar fi avut o armă automată.

Vezi mai jos momentele de groază, atât înaintea, cât și în timpul împușcăturilor, surprinse de amatori!

Poliţia metropolitană din Las Vegas a blocat mai multe străzi din zona festivalului.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite