Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alertă printre ARĂDENII care merg la prostituate: două fete care făceau SEX NEPROTEJAT cu peștele lor bolnav de SIDA făceau același lucru și cu clienții din ARAD; aceștia plăteau dublu pentru serviciile oferite

Arădenii care au plătit pentru a avea relații sexuale neprotejate cu prostituate ar trebui să dea fuga la medic pentru a-și face un test HIV. La fel soțiile sau prietenele lor, în situația în care au aflat de isprăvile bărbaților. Motivul? Două prostituate care făceau sex neprotejat cu proxenetul lor bolnav de SIDA și-au vândut serviciile și bărbaților din Arad, potrivit ebihoreanul.ro.

Alertă printre ARĂDENII care merg la prostituate: două fete care făceau SEX NEPROTEJAT cu peștele lor bolnav de SIDA făceau același lucru și cu clienții din ARAD; aceștia plăteau dublu pentru serviciile oferite
Comentează 4

La sfârșitul lunii trecute, Constantin Matara, un tânăr de 24 de ani, a fost condamnat de Tribunalul Bihor pentru transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit (HIV-SIDA), sub forma tentativei, dar și pentru şi trafic de persoane respectiv deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, potrivit adevarul.ro. În prima fază, tânărul s-a „lipit” de un bărbat care l-a întreţinut vreme de mai bine de un an, iar ulterior de tinere vulnerabile, mame singure, pe care le „agăţa” prin metoda „loverboy”. Procurorii au identificat două victime, seduse de Matara cu vorbe dulci şi promisiuni de căsătorie, iar apoi scoase la „produs”, în diverse oraşe din ţară, în apartamente închiriate în regim hotelier, costul cazărilor fiind achitat din încasările fetelor.

Cei trei au ajuns anul trecut şi la Oradea, unde Matara a trăit cu tinerele într-o relaţie de tip „menage a trois”, cu care ele au fost de acord, căci ambele erau convinse, după cum a declarat una dintre ele, că acesta are „are un suflet bun”. De asemenea, pentru a-și diversifica clientela, Matara și cele două fete au „lucrat” și prin Arad, Bucureşti, Constanţa, Braşov și Cluj-Napoca, iar printre serviciile oferite erau şi partidele de sex neprotejat, la preţ dublu faţă de o partidă de sex protejat.  Dacă una dintre „prietenele” tânărului a declarat că nu știa despre boala acestua, cealaltă spune că știa, dar ambele sunțin că nu s-au contaminat, deși nu s-au testat înainte de a face această afirmație.

De altfel, anchetatorii nu au găsit nicio dovadă că femeile au fost infectate, nici cele două şi nici copiii lor neregăsindu-se în Registrul Electronic Național HIV/SIDA. Asta, în condițiile în care legea nu permite obligarea unei persoane să se testeze pentru a stabili dacă a fost, sau nu, contaminată.

Intrați AICI pentru detalii.

Fotografia are rol ilustrativ

Sursa foto: national.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite