Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ALERTĂ METEO. Cod galben de ninsori viscolite: rafale de până la 110 km/h, revine gerul. HARTA actualizată

Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționări cod galben de vreme severă. Vântul va sufla cu viteze de până la 110 km/h, viscolind zăpada. În plus, temperaturile încep să scadă dramatic, episoadele cu ger instalându-se treptat în țară. 

ALERTĂ METEO. Cod galben de ninsori viscolite: rafale de până la 110 km/h, revine gerul. HARTA actualizată
Comentează 0

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ - COD GALBEN

Interval de valabilitate: 25 ianuarie, ora 10 – 25 ianuarie, ora 22
Fenomene vizate și zone afectate: intensificări ale vântului în Banat, sudul Crișanei și al Transilvaniei; viscol la munte, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m

În județele Arad, Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu și Brașov, vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55...65 km/h.  
          
La munte, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări cu rafale de 90...110 km/h, va ninge viscolit, iar vizibilitatea va fi redusă.

Intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu viteze în general de 40…50 km/h.

Imagine

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ - COD GALBEN

Interval de valabilitate: 25 ianuarie, ora 22 – 26 ianuarie, ora 22
Fenomene vizate și zone afectate: intensificări ale vântului în Moldova, local în Transilvania, Oltenia și Dobrogea; viscol în Carpații Meridionali și de Curbură, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m

În Moldova, nordul Dobrogei, sudul Transilvaniei și sud-vestul Olteniei, vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55...65 km/h.  

În Carpații Meridionali și de Curbură, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări cu rafale de 90...110 km/h, ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată și vizibilitatea redusă. 

Imagine

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide