Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alcoolemii record în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute

Polițiștii orașului Chișineu-Criș au depistat în trafic, în după-amiaza zilei de 21 martie a.c., un bărbat de 44 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Alcoolemii record în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute
Comentează 0

Cu o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost depistat, pe DN79, un clujean de 51 de ani, care a pierdut controlul autoturismului, derapând într-un șanț. În urma evenimentului rutier au rezultat exclusiv pagube materiale.

Un septuagenar din Pecica a fost depistat de polițiștii din aceeași localitate în timp ce conducea un autoturism având o îmbibație alcoolică de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului : pe raza localității Nădlac, un arădean de 53 de ani ( 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat); pe DJ793/A, pe raza localității Beliu, un bărbat de 52 de ani, din Beliu (0,80 mg,/l. alcool pur în aerul expirat) și pe D.J. 709/B, pe raza localității Curtici, un bărbat de 46 de ani, din aceeași localitate (0,68 mg,/l. alcool pur în aerul expirat).

Conform procedurii, în toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, conducătorii auto fiind cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului.


Scrie un comentariu

trimite