Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alcoolemii record, în primul weekend din martie

Polițiștii Orașului Nădlac au depistat, pe raza localității, un nădlăcan de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolmeie de 1,04 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Alcoolemii record, în primul weekend din martie
Comentează 0

Cu o alcoolemie de 0,91 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat, de polițiștii din Sebiș, un bărbat de 48 de ani, din Gurahonț, în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiași localități.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului : pe raza localității Pâncota, un bărbat de 56 de ani, din Măderat, cu o alcoolmeie de 0,88 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Sebiș, un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate, cu o alcoolemie de 0,67 mg./l. alcool pur în aerul expirat și un tânăr de 26 de ani, din Dezna, cu o alcoolemie de 0,46 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Ghioroc, un cetățean italian de 44 de ani, cu o alcoolemie de 0,53 mg./l. alcool pur în aerul expirat și pe raza localității Ineu, un bărbat de 33 de ani, din Mocrea, având o alcoolemie de 0,45 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, tuturor celor în cauză le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, fiind cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Un bărbat de 58 de ani, din Macea, a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiași localități, având o alcoolemie de 0,54 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar penal pentru refuzul de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite