Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alcoolemii de week-end pe șoselele arădene

Polițiștii arădeni au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane care au condus sub influența alcoolului.

Alcoolemii de week-end pe șoselele arădene
Comentează 0

Astfel, polițiștii Serviciului Rutier au depistat, în noaptea de 14/15 noiembrie a.c., un arădean de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, pe raza localității Zimandu Nou. Testarea cu aparatul alooltest a indicat o alcoolemie de 1,13 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În aceeași noapte, au mai fost depistați : pe Bd. Nicolae Titulescu, un bărbat de 20 de ani, din Cuvin, având o alcoolemie de 0,95 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Târnova, un bărbat de 45 de ani, din aceeași localitate, având o alcoolemie de 0,82 mg./l. alcool pur în aerul expirat; pe raza localității Sânleani, un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate, având o alcoolemie de 0,74 mg./l. alcool pur în aerul expirat, și pe raza localității Hălmagiu, un bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate, cu o alcoolemie de 0,47 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, au fost întocmite dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

Alte infracțiuni rutiere

Polițiștii din Șiria au depistat în trafic, la data de 14 noiembrie, un bărbat de 46 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea un autoturism pe raza loalității Galșa, fără a deține permis de conducere.

Tot fără permis a mai fost depistat, în seara zilei de 15 noiembrie a.c., un tânăr de 22 de ani, din Secusigiu, în timp ce conduceaun autoturism pe raza aceleiași localități. De asemenea, autoturismul pe care îl conducea este radiat din circulație din anul 2018 și avea aplicate plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale unui alt vehicul.

Un bărbat de 33 de ani, din Secusigiu, a fost depistat de polițiști pe raza localității, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, având aplicate numerele de înmatriculare ale unui alt autoturism.

La data de 15 noiembrie, pe raza localității Vladimirescu, a fost depistat un bărbat de 27 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele tuturor celor depistați au fost întocmite dosare penale.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite