Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Agronomia bucureșteană a fost distruă de erbicidul galben-albastru

FCC Baschet UAV Arad- Agronomia București 76-47

Agronomia bucureșteană a fost distruă de erbicidul galben-albastru
Comentează 0

Iubitorii baschetului feminin din Arad vin la Polivalentă într-un număr tot mai mare. Echipa galben-albastră antrenată de Jose Araujo se implică serios , dacă nu în cîștigarea titlului în acest sezon, dar sigur în ocuparea unui loc pe podium.

Ieri , de la ora 14,30 , arădencele au prezentat o lecție de baschet oaspetelor de la Agronomia București. Chiar și fără liderul echipei, Hadzovic , aceasta având mâna dreaptă bandajată, dar cu Ghiță și Keys în mare formă, elevele lui Araujo au pornit ca din pușcă , aproape reușind să încheie primul sfert de partidă fără punct încasat.

După o mică relaxare a arădencelor, în sferturile 2 și 3, FCC Baschet UAV Arad au apăsat iar pe pedala de accelerație, stabilind la final o victorie cu 76-47.

Primul 5 cu care Jose Araujo a început partida a fost compus din: Akathiotou, Keys, Manea, Ghiță și Vitulova, pe parcurs mai evoluând și : Vaida, Mîrne și Fleșer

FCC Baschet UAV Arad va juca următorul meci ( meci restanță) sâmbătă, 26 februarie, în deplasare la ACS KSE Târgu Secuiesc.

Un semn îmbucărător, prezent ieri la Sala Polivalentă l-a constituit reapariția vestitei galerii ale galben albastrelor. Deocamdată în număr mai restrîns , dar cu intenții clare de a redeveni ceea ce a fost cândva.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite