Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Adunarea Generală a Uniunii Studenților din România s-a ținut la UAV

Adunarea Generală a Uniunii Studenților din România s-a ținut la UAV
Comentează 0

Sâmbătă, 9 septembrie, în jurul orelor amiezii Complexul M al Universității "Aurel Vlaicu" din Arad a găzduit Adunarea Generală a Uniunii Studenților din România, aflată în acest an la cea de a patruzeci și patra ediție. Liga Studenților Universității "Aurel Vlaicu", alături de încă 106 asociații studențești, face parte din USR (Uniunea Studenților din România) și azi la Arad s-au adunat liderii a 102 asociații studențești, pentru a prezenta un raport asupra activității desfășurate în anul universitar trecut și pentru a stabili strategia de a face față provocărilor anului universitar ce se apropie. Seara se va încheia pe plaja lacului Ghioroc, unde toată vara lui 2017 studenții de la UAV, sprijiniți și de Primăria comunei Ghiorc (tot respectul pentru receptivitatea primarului Popi Corneliu Morodan, rămas mereu student undeva în adâncul sufletului), au organizat GHIOROC SUMMER FEST.

"Mă bucur foarte mult că am revenit la Arad și țin pe această cale să îi mulțumesc d' nei rector Ramona Lile penrru deschidere și pentru ajutorul în organizarea acestei adunări generale și nu numai, relația dintre rectorat și colegii noștri de la Liga UAV fiind una chiar specială, aș îndrăzni să spun și cred că una dintre cele mai bune la nivel național, ca și relația dintre conducerea universității și asociația studențească reprezentativă ", precizat Alin Grigore, președintele USR.

"Chiar dacă suntem o universitate de mărime medie, aici, în vestul țării, studenții noștri fac multe lucruri frumoase, de care suntem mândri și îi mulțumesc domnului Alin Grigore că a organizat această adunare generală aici, la Arad, deoarece este foarte important pentru noi  să arătăm tuturor că există viață studențească aici, la Arad, și va fi în continuare", a punctat rectorul UAV, prof. univ. dr. Ramona Lile.

Vasile Zărăndan

Galerie foto (91)


Scrie un comentariu

trimite