Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Adunarea Generală a reprezentanţilor asociaţiilor de proprietari membre U.L.A.L.

Adunarea Generală a reprezentanţilor asociaţiilor de proprietari membre U.L.A.L.
Comentează 0

          In data de 15.01.2015, s-au desfasurat lucrarile Adunarii Generale a reprezentantilor asociatiilor de proprietari membre U.L.A.L.

In cadrul adunarii s-a prezentat darea de seama  pe perioada 2012-2016 impreuna cu raportul comisiei de cenzori si bugetul Uniunii, acestea fiind aprobate de Adunarea Generala.

Tot in cadrul Adunarii a fost realeasa doamna Lupse Dorina in functia de presedinte U.L.A.L. Arad pentru perioada 2016-2020. Pentru aceeasi perioada a fost ales si comitetul director si comisia de cenzori.

La aceasta actiune au fost invitati reprezentanti ai ISU Arad, Directia Generala a Finantelor Publice Arad, S.C. Restart Energy S.R.L. Timisoara – furnizor de energie electrica si gaze naturale.

Invitatii  ISU au prezentat comunicari cu privire la Normativul de siguranta la foc a constructiilor, Normele generale de aparare impotriva incendiilor precum si rolul adaposturilor civile aflate in incinta blocurilor de locuinte.

Reprezentantul Directiei Generale a Finantelor Publice Arad a prezentat noutatile din domeniul fiscal precum si obligatiile declarative ale personalului angajat in cadrul asociatiilor de proprietari.

Odata cu liberalizarea preturilor la energie electrica a aparut Ordinul nr.105 din 22.10.2014 privind schimbarea furnizorului de energie electrica de catre clientul final. S.C. Restart Energy S.R.L. Timisoara a comunicat conditiile in care un consumator casnic poate schimba furnizorul de energie electrica.

Conducerea ULAL

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite