Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Adrian Nedelciu, trimis în judecată de DNA, a fost suspendat din funcția deținută la CJ Arad

Adrian Nedelciu, trimis în judecată de DNA, a fost suspendat din funcția deținută la CJ Arad
Comentează 0

Președintele interimar al Consiliului Județean Arad, Adrian Țolea, a semnat dispoziția privind ”constatarea suspendării de drept a raportului de serviciu al lui Adrian Nedelciu din funcția de director executiv al Direcției Tehnice Investiții”.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Consiliul Județean, ”decizia vine în contextul în care Direcția Națională Anticorupție a emis, în dimineața zilei de vineri – 14.08.2015, un comunicat prin care anunță că Adrian Nedelciu este inculpt și trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență”.

În dispoziția semnată de Țolea se arată că suspendarea intră în vigoare chiar din ziua în care Direcția Națională Anticorupție a anunțat trimiterea în judecată a fostului director.

Adrian Nedelciu este judecat în același caz de trafic de influență în care este judecat și fostul președinte al CJ Arad, Nicolae Ioțcu.

Din poziția de șef al Direcției Tehnice Investiții, Nedelciu ar fi avut un rol important în stabilirea câștigătorului licitației pentru echipamente medicale destinate Spitalului Județean.
 

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite