Vremea Romania, Arad 7°C

Stiri Arad

Adevărata față a PSD-ului! Bacalbaşa, gesturi obscene şi afirmaţii jignitoare în Parlament!

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a lansat marţi, în cadrul dezbaterilor din plenul comun al Camerei Deputaţilor şi Senatului pe tema comisiei de anchetă a prezidenţialelor din 2009, un atac dur la adresa opoziţiei, el spunând despre o colegă parlamentar căruia nu i-a rostit numele că face fractură „dacă mai dă cu labele”, afirmaţia sa fiind urmată de gesturi obscene.

Adevărata față a PSD-ului! Bacalbaşa, gesturi obscene şi afirmaţii jignitoare în Parlament!
Comentează 0

UPDATE Săftoiu (PNL): Cât timp Bacalbaşa mai poate sta în băncile Parlamentului nicio şedinţă nu mai poate să aibă loc. Deputatul PNL Adriana Săftoiu a afirmat, marţi, pe facebook, că atât timp cât Nicolae Bacalbaşa mai stă în băncile Parlamentului ”nicio şedinţă nu mai poate să aibă loc”, Săftoiu amintind că Bacalbaşa a mai avut ieşiri deplasate faţă de colegele din Legislativ.

”Voi aţi văzut gestul lui Bacalbaşa de azi, în Parlament? De la tribuna Parlamentului? Reprezentantul PSD care, prin gesturi, sugera o atitudine absolut scabroasă la adresa femeilor! Cât timp Bacalbaşa mai poate sta în băncile Parlamentului (insul care striga atunci când o femeie vorbea de la tribună «eşti în călduri» şi doar de jenă nu redau aici alte invective) nicio şedinţă de Parlament nu mai poate să aiba loc!”, a scris Adriana Săftoiu.

Parlamentarii USR au părăsit şedinţa de plen după ce deputatul PSD a început să jignească un coleg din opoziţie şi să arate gesturi obscene.  „Colegul meu de la Vaslui – tot Vasluiul: violuri şi discursuri bune în Parlament oferă Vasluiul! Eu sunt fracţiunea care nu-şi ţine gura din Parlamentul român. Eu unul nu o să mă las speriat de ameninţările distilate ale doamnei Gurgan, Curcan (aluzie la Raluca Turcan - n.r.), îmi scapă, mă scuzaţi, sunt bătrân”, a spus Bacalbaşa de la tribună.

Preşedintele de şedinţă, deputatul PSD Gabriel Vlase, a intervenit şi i-a cerut lui Nicolae Bacalbaşa să-şi încheie discursul, solicitare de care social-democratul nu a ţinut cont. Bacalbaşa şi-a continuat atacul, spunând despre o colegă parlamentar căreia nu i-a rostit numele că va face fractură dacă „mai dă cu labele” şi a arătat o serie de semne obscene.

Citeste mai mult pe adev.ro/opomb5
 

Scrie un comentariu

trimite