Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Activitățile comerciale suspendate pe perioada stării de urgență

Primăria Municipiului Arad prin intermediul Direcției Edilitare,  Serviciul Transport Local, Autorizare Activități Economice anunță faptul că, pe perioada stării de urgență, se suspendă autorizațiile  de alimentație publică și autorizațiile de funcționare pentru activitățile încadrate în cod CAEN-9602 – Coafură și alte activități de înfrumusețare.

Activitățile comerciale suspendate pe perioada stării de urgență
Comentează 0

„Și avizele pentru orarele de funcționare se suspendă pe perioada situației de urgență atât în cazul deținătorilor autorizațiilor de alimentație publică, cât și pentru activitățile de înfrumusețare și coafură. Dispoziția se aplică și în cazul comercianților care își desfășoară activitatea în complexul comercial  «Atrium Mall». 
Dispoziția va fi dusă la îndeplinire de către Serviciul Transport Local, Autorizare Activități Economice din cadrul Direcției Edilitare a Primăriei Municipiului Arad. 
Măsurile au fost dispuse având în vedere prevederile art.1 alin (1) din Ordonanța Militară nr.1/17.03.2020, respectiv art.2 alin (1) din Ordonanța Militară nr. 2/21.03.2020”
, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite