Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ACȚIUNE INEDITĂ | Au vândut la școală dulciuri și jucării pentru a strânge bani necesari modernizării clasei

Elevii clasei a II-a A de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” au organizat o acțiune inedită, în urma căreia au reușit să strângă fonduri necesare modernizării clasei.

ACȚIUNE INEDITĂ | Au vândut la școală dulciuri și jucării pentru a strânge bani necesari modernizării clasei
Comentează 0

Părinții au avut inițiativa unui târg, la care copiii au vândut obiecte confecționate de ei (unele din materiale reciclabile), dar și dulciuri pe care le-au avut acasă sau pe care le-au preparat. În plus, mulți au renunțat la jucării preferate sau cărți pe care le-au citit, pentru a putea aduna cât mai mulți bani.

Târgul s-a desfășurat în sala de sport a școlii, iar cumpărători au fost atât copii, cât și părinți sau dascăli.

”S-au strâns 1500 de lei, peste așteptări. Ne bucurăm că acțiunea a fost un succes, iar banii ne vor ajuta să aducem îmbunătățiri clasei în care învață copiii noștri”, a spus o mămică.

Târgul a reprezentat o premieră la nivelul Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu”, dar părinții sunt deciși să organizeze periodic astfel de acțiuni. Ei vor să-și implice copiii în acțiuni caritabile și să le dezvolte spiritul antreprenorial.

Coordonatorul proiectului a fost învățătoarea Clara Borzak, iar banii vor fi folosiți pentru echipamente electronice și materiale didactice care îi vor ajuta pe elevi  să asimileze mai ușor lecțiile.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite