Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accidente cauzate de consumul de alcool

Polițiștii orașului Lipova au fost sesizați, la sfârșitul săptămânii trecute, despre un eveniment rutier fără victime, în localitate.

Accidente cauzate de consumul de alcool
Comentează 0

La fața locului, a fost identificat un bărbat de 46 de ani, care, în timp ce conducea un autocamion cu semiremorcă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism parcat.

Testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului vehiculului a indicat o îmbibație alcoolică de 1,01 mg./l. alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În seara zilei de 3 iulie 2022, un bărbat de 43 de ani, în timp ce conducea un ATV în Vărădia de Mureș, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 21 de ani. În urma incidentului nu au rezultat victime, testarea cu aparatul alcooltest indicând o îmbibație alcoolică de 0,92 mg./l. alcool pur în aerul expirat, în cazul conducătorului ATV-ului. Verificările ulterioare au relevat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehicului nu este înmatriculat.

Cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.      


Scrie un comentariu

trimite