Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident rutier cu un mort, în urma impactului dintre un autoturism si un autocamion pe DN7, la ieșirea din Barzava spre Conop

Accident rutier cu un mort, în urma impactului dintre un autoturism si un autocamion pe DN7,  la ieșirea din Barzava spre Conop
Comentează 0

În dimineața zilei de miercuri, 12 mai, în jurul orei 7,30 a avut loc un accident rutier intre un autoturism si un autocamion pe DN7 la iesirea din Barzava catre Conop, fiind trei victime încarcerate.
Intervine Secția Bârzava cu o autospecială descarcerare, 1 SMURD. În sprijin a fost solicitat si elicopterul SMURD.
Din cele trei victime, două sunt încarcerate pe locurile din față în autoturism, un bărbat și o femeie si încă o victimă pe locurile din spate. Victima din spate a fost scoasă fără manevre de descarcerare. Se intervine pentru extragerea celor două victime încarcerate.

Șoferul a fost descarcerat, este stabil si cooperant și a fost preluat de SMURD Bârzava, pasagerul din dreapta, de asemenea descarcerat, este în stop cardio respirator și se efectuează manevre de resuscitare de către SAJ Săvârșin si Lipova.  Pasagerul din spate este preluat de către elicopterul SMURD în stare stabilă.

Bărbatul aflat în stop cardio respirator a fost declarar decedat!

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite