Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trei morți într-un accident rutier în care au fost implicate o camionetă și un autoturism, între Arad și localitatea Horia (Foto)

Trei morți într-un accident rutier în care au fost implicate o camionetă și un autoturism, între Arad și localitatea Horia (Foto)
Comentează 0

În această după-amiază (31 August), în jurul orei 16:30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în urma unui accident rutier în care au fost implicate o camionetă și un autoturism Volkswagen, între localitățile Arad și Horia.

După primele cercetări se pare că șoferul VW-ului ar fi adormit la volan și astfel ar fi intrat cu autoturismul pe contrasens, ciocnindu-se astfel frontal cu camioneta.

De îndată, la locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu: o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenție și două ambulanțe SMURD, dintre care una Terapie Intensivă Mobilă. La locul evenimentului au fost alocate și 4 ambulanțe SAJ.

În urma accidentului au rezultat 8 victime, printre care 4 încarcerate în camionetă.
Pompierii militari arădeni au acționat pentru extragerea victimelor din camionetă, ulterior acestea fiind preluate de către echipajele medicale.

În urma evaluării medicale, două victime au fost declarate decedate la locul evenimentului, acestea suferind leziuni incompatibilitate cu viața, iar 6 victime au fost transportate la spital, astfel:
- o victimă, conștientă și cooperantă a fost transportată la spital de către echipajul medical SMURD.
- 5 victime, conștiente, cu multiple traumatisme, au fost transportate la spital de către echipajele medicale SAJ.

Pompierii militari arădeni au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului, după cum a relatat Biroul de Presă al ISU Arad.

”În urma accidentului rutier de pe D.J. 709, și-au pierdut viața un bărbat de 50 de ani, din Păuliş, un bărbat de 55 de ani, din Pecica, și un bărbat de 49 de ani, din Arad.

Au fost răniți grav: un bărbat de 59 de ani și un bărbat de 42 de ani, amândoi din Arad.

Au fost răniți ușor: un bărbat de 50 de ani, din Horia, și doi bărbați din Arad, amândoi cu vârsta de 52 de ani”, a comunicat Biroul de Presă al IPJ Arad.

 

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite