Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident LIVE pe Facebook: doi morţi, între care o fetiţă de 6 ani

Accident înfiorător transmis în direct pe Facebook. O fetiță de 6 ani și șoferul vinovat de producerea accidentului au murit pe loc. S-a întâmplat noaptea trecută, în județul Timiș, pe DN 59.

Accident LIVE pe Facebook: doi morţi, între care o fetiţă de 6 ani
Comentează 0

Șoferul care tocmai făcea live pe Facebook din mașină s-a izbit violent de un tractor nesemnalizat care mergea în fața lui, către Timisoara. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe contrasens, unde s-a lovit de o altă mașina care mergea regulamentar și în care se aflau doi copii. Unul dintre ei, o fetiță de numai șase ani, a murit pe loc. Aceeași soartă a avut-o și șoferul masinii care era în direct pe Facebook. El a fost aruncat prin parbriz, la cativa metri pe camp.

În imaginile care curgeau pe reteaua de socializare se observă cum conducatorul auto, de 31 de ani, rula cu o viteza de 160 km/h cu muzica foarte tare în boxe. Izbitura se produce la scurt timp de la pornirea transmisiei live, se aude o zdruncinatura puternica, iar apoi autoturismul se rostogoleste. După câteva clipe, se pot vedea oameni care se apropie să acorde primul ajutor.

Nu este prima tragedie provocată de un șofer care face live pe facebook, în loc să fie atent la drum. Ultimele statistici sunt extrem de îngrijorătoare. Doi din zece conducători auto stau pe rețelele de socializare și fac live pe Facebook în loc să se concentreze la drum. Ultima tragedie din cauza inconștienței șoferului a avut loc în luna iunie.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite