Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident îngrozitor în Argeș. O căruță a fost spulberată de o mașină, o tânără de 25 de ani a murit

Impact mortal noaptea trecută pe drumul care leagă Piteștiul de Brașov. O căruță în care se aflau cinci oameni a fost lovită în plin de un autoturism. Impactul a fost atât de puternic încât toți cei implicați în accident au ajuns la spital. O tânără de 25 de ani, dar și unul dintre caii care trăgea atelajul, au murit.

Accident îngrozitor în Argeș. O căruță a fost spulberată de o mașină, o tânără de 25 de ani a murit
Comentează 0

Accidentul a avut loc pe Drumul Național 73, în localitatea Schitu Golești din judetul Argeș. Căruța nu era semnalizată și mergea spre Câmpulung Muscel, transmite Realitatea TV. Din spate a fost lovită violent de un autoturism cu numere de Bulgaria al cărui șofer nu a observat atelajul.

În căruță erau cinci persoane, toate din localitatea Valea Mare Pravăț, iar în autoturism 3 ocupanți. Mașina a lovit căruta în plin, iar toți cei aflați în atelaj au fost aruncați prin aer. O tanără de 25 de ani, care se află în căruță, a murit pe loc. La fel și unul dintre caii care trăgeau căruța.

Mai multe ambulanțe au ajuns la față locului și i-au transportat pe cei aflați în viată la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Câmpulung Muscel. Trei persoane sunt grav rănite și au multiple fracturi și traumatisme.

Polițiștii au deschis o anchetă și un dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite