Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ACCIDENT ÎN LANȚ în Vladimirescu: Un TIR s-a răsturnat, iar trei persoane au fost rănite

Un șofer neatent care conducea un microbuz a provocat un accident în lanț, în această dimineață, pe DN7, la ieșirea din Vladimirescu spre Deva, trei persoane fiind rănite.

ACCIDENT ÎN LANȚ în Vladimirescu: Un TIR s-a răsturnat, iar trei persoane au fost rănite
Comentează 0

Bărbatul conducea un microbuz de persoane, iar la un moment dat a vrut să tragă pe dreapta pentru a-i lăsa pe pasageri să coboare să se mai dezmorțească. Nu a semnalizat, însă, manevra, iar șoferul unui microbuz de marfă care conducea chiar în spate nu a reușit să evite o coliziunea, acroșând primul microbuz. 

Vehiculul cu marfă a ajuns pe contrasens, unde circula un TIR, al cărui șofer a tras brusc de volan pentru a evita impactul. L-a evitat, însă automarfarul a intrat în balans și s-a răsturnat pe marginea șoselei. TIR-ul transporta aditivi alimentari, iar o parte din marfă a ajuns pe șosea.

Șoferii din TIR au fost grav răniți, fiind duși la spital cu politraumatisme interne și externe. Medicii afirmă că sunt stabilizați.

Și șoferul microbuzului de marfă a fost rănit, dar nu a avut nevoie de internare, primind îngrijiri de la medicii unei ambulanțe.
 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite