Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident din cauza zăpezii în Cluj. Cinci persoane au ajuns la spital VIDEO

Un accident grav din cauza ninsorii abundente a avut loc în Cluj, duminică seară. Cinci persoane au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau s-a rostogolit de mai multe ori pe câmp.

Accident din cauza zăpezii în Cluj. Cinci persoane au ajuns la spital VIDEO
Comentează 0

Accidentul a avut loc pe DN1C, la ieșirea din localitatea Câțcău. Cele cinci persoane, doi barbati si trei femei cu varste cuprinse intre 23 si 56 de ani trebuiau să ajungă acasă în judeţul Sălaj. Bărbatul de la volan a apăsat prea tare acceleraţia pe şoseaua plină de zăpadă şi a  pierdut controlul volanului, a parasit soseaua, s-a izbit de un mal de pamant dupa care s-a rostogolit de trei ori pe campul din apropierea drumului.

Şoferul şi paragerul din faţă au fost mai grav răniţi, iar cei din spate au avut noroc că nu au fost proiectaţi prin geamurile sparte. Pompierii au fost nevoiţi să intervină pentru scoaterea uneia dintre victime.

Patru persoane au ajuns la spital, iar una a refuzat transportul. Poliţiştii au deschis o anchetă, însă din primele cercetări cauza accidentului ar fi neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Sursa romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite