Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu o victimă la Nădlac (FOTO) / UPDATE: O tânără de 25 de ani se afla la volanul mașinii

Astăzi în jurul orei 11.30 un echipaj descarcerare și un echipaj SMURD ale Detașamentului de Pompieri Arad au intervenit în localitatea Nădlac în urma producerii unui accident rutier.

Accident cu o victimă la Nădlac (FOTO) / UPDATE: O tânără de 25 de ani se afla la volanul mașinii
Comentează 0

Update 1 O tânără de 25 de ani se afla la volanul mașinii

Azi, 17 Decembrie 2021, în jurul orei 11,00, o tânără din Nădlac, de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 709/J, dinspre Nădlac spre Pereg, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un copac. Tânăra, care era singură in autoturism, a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că tânăra nu consumase alcool. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru vătămarea corporală din culpă.


La sosirea echipajelor de intervenție acestea au găsit un autoturism în afara părții carosabile în interior, un bărbat, șoferul autoturismului, încarcerat dar în viață. Șoferul a fost extras din autoturism, predat echipajului medical și transportat la UPU Arad.

 

Vom reveni cu mai multe informații. 

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite