Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu Dacia și doi morți în Canalul Morilor, la Ineu (FOTO/VIDEO) / UPDATE: Cele două persoane sunt din Ineu

În această seară, în jurul orei 21.00, înainte de intrarea în Ineu, conducătorul unui autoturism Dacia a derapat de pe Drumul Județean 792 și a căzut în Canalul Morilor, între Delphi și Mocrea. 

Accident cu Dacia și doi morți în Canalul Morilor, la Ineu (FOTO/VIDEO) / UPDATE: Cele două persoane sunt din Ineu
Comentează 5

Update 1 Cele două persoane sunt din Ineu

În această seară, în jurul orei 20,30, pe DJ 792, la km 36+350m a avut loc un eveniment rutier în urma căruia au decedat 2 persoane.

Autoturismul care se deplasa dinspre Arad spre Ineu, condus de un bărbat de 81 de ani, din Ineu, a derapat, părăsind partea carosabilă, a lovit două conducte de gaz, după care s-a răsturnat într-un canal colector.

În urma evenimentului rutier și-au pierdut viața conducătorul autoturismului și o femeie de 76 de ani, din Ineu, pasageră în autoturism.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului.


La locul accidentului a intervenit Detașamentul de Pompieri Ineu cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autoscară S42. În sprijin a plecat și descarcerarea grea de la Detașamentul Arad, o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă și o ambulanță SAJ. În total, 15 salvatori. 

Au fost găsite două victime, un bărbat și o femeie, inconștiente, care au fost extrase din autoturism. Din nefericire, a fost declarat decesul ambelor victime, vârsta victimelor fiind cu mult peste 70 de ani.

Și mă folosesc din nou de împrejurare, pentru a întreba din nou: oare chiar nu ar fi necesară o inițiativă legislativă, prin care să se interzică dreptul de a conduce autoturisme după o anumită vârstă?! Și, oricât aș empatiza cu vârsta a treia, să nu-mi spună mie nimeni că un șofer de 81 de ani (la volanul unei Dacii din secolul trecut!) nu este un pericol public, noaptea, pe o șosea cu marcajele reflectorizante șterse și bordurile fluorescente inexistente, cum sunt majoritatea drumurilor județene ale României !!!

Imaginați-vă numai, vă rog, ce s-ar fi întâmplat, dacă în acel moment nefericit dinspre Ineu ar fi venit un alt autoturism ... condus de către nepoții dumeavoastră, bunăoară.

 

Claudia Gavra

Vasile Zărăndan

Galerie foto (5)


Scrie un comentariu

trimite