Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Academia Brosovszky” a repetat povestea de pe CPL, întorcând rezultatul în ultimile 15 minute de joc, într-un meci restanță cu UTA II 2008

Cu aproape o săptămână în urmă, pe stadionul CPL, echipa gazdă de atunci , Academia Brosovszky, era condusă după o repriză și jumătate cu 4-0 de către echipa UTA I 2008 , dar , în ultimile 15 minute, a reușit să răstoarne rezultatul, câștigând cu 5-4.

”Academia Brosovszky” a repetat povestea de pe CPL, întorcând rezultatul în ultimile 15 minute de joc, într-un meci restanță cu UTA II 2008
Comentează 0

Astăzi scenaruiul s-a repetat. În postură de echipă oaspete, pe terenul sintetic Șega, Academia a întâlnit UTA II 2008 și, cei care au condus trei sferturi din partidă au fost tot jucătorii UTA-ei cu 1-0, dar perioada furibundă din ultimile 15 minute a Academiei a făcut ca scorul  final să fie 4-1 pentru oaspeți.

UTA II 2008 a deschis scorul în minutul 11, printr-un șut al lui Antal de pe linia de corner. Același Antal avea să sufere un accident grav în ultimile 15 minute de joc, la o căzătură, fracturându-și antebrațul stâng, jocul fiind întrerupt aproape 15 minute până a sosit ambulanța, tânărul jucător fiind transportat la spital.

Scorul de 1-0 s-a menținut până când mai rămăseseră 2 minute până la finalul primei  reprize, moment în care, jucătorul Ene, de la Academia Brosovszky, a reușit să egaleze.
A urmat dezastrul pentru UTA II. Parcă ar fi băut apă vie, verzii de la Academia au zburdat pur si simplu pe teren, înscriind încă de 3 ori prin Ungur de două ori și Ardelean, dar scorul putea fi și mai mare dacă Ioniac nu ar fi tras în bară și apoi milimetric pe lângă poartă. Așadar în turneul play-off al juniorilor E, Acadmia Brosovszky a câștigat în acest meci restanță, cu 4-1, situîndu-se pe primul loc cu 6 puncte.

S-au evidențiat în această partidă de la UTA II 2008, portarul Contra și jucătorii Bako, Schreiber, Cîrlan , Cișmaș și Aantal, iar de la Academia,toată echipa.

Au arbitrat Florin Vesa și Paul Iovescu

Asistența medicală Gheorghe Ghinga

UTA II 2008:  Cioară, Țole, Cîrlan, Ciubotaru, Cismaș, Antal, Savin, Contra, Boka, Baraiolo, Bokse, Iordăchescu, Schreiber, Aslău.
Antrenori; Ioan Herman și Diarra Abdoulaye

Academia Brosovszky: Nyari, Szabo, Berindie, Ene , Ghergar, Jurcă,Așoforniei, Nagy, Rus, Ioniac , Crișan, Ungur, Ardelean , Mercea, Csibi, Farago.
Antrenori: Marius Ciubăncan și Teofil Mihuț

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite