Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Abuz incalificabil al unui şef din CNAIR. Femeie de serviciu lovită şi umilită de un director (VIDEO)

Imagini incredibile surprinse de o cameră de supraveghere amplasată la intrarea în sediul Direcției de Drumuri și Poduri Cluj. Directorul de investiţii a lovit cu palma peste cap o angajată şi acum este cercetat pentru infracţiunea de lovire. Femeia agresată a spus că era să leşine în urma loviturii, iar conflictul cu bărbatul este unul mai vechi. Directorul de investiții din cadrul companiei, Emil Dodan, a fost surprins în timp ce își lovea cu palma peste cap o angajată. În imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum bărbatul o lovește pe femeie, iar aceasta, dezechilibrându-se, se izbește în ușă.

Abuz incalificabil al unui şef din CNAIR. Femeie de serviciu lovită şi umilită de un director (VIDEO)
Comentează 1

Femeia lovită este şefă de serviciu în cadrul Direcţiei Direcției de Drumuri și Poduri Cluj. Ea a povestit ce s-a întâmplat. "M-a înjurat incalificabil. Face asta de mai mulți ani. De când am semnat un referat, în 2012, prin care el a fost dat afară din motive disciplinare. Apoi a venit lângă mine și mi-a tras o palmă sau un pumn peste cap și eu m-am lovit cu capul de ușă. Era să leșin" - a spus femeia.

 În imaginile surprinse de camerea de supraveghere se vede cum bărbatul o lovește peste cap pe femeie iar aceasta, dezechilibrându-se, se lovește cu capul de tocul ușii. Potrivit evz.ro. Dodan a fost numit director de Investiții, pe 1 februarie 2018 și tot atunci au fost surprinse și aceste imagini în care își agresează o subalternă. Polițiștii clujeni l-au pus sub acuzarea de lovire.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite